Ubuntu-Challenge
Neem uzelf onder de loep
ubuntu-challenge
Samen jagen op wijsheid

Op zoek naar de Vermiste Vermeer

Volg het spoor, daag uzelf uit

Er is een schilderij verdwenen. Van Vermeer. Verdwenen ergens in de stad. Uw collega’s en u zijn de enigen die het terug kunnen vinden. Gebruik onder meer uw smartphone en uw team om de opdrachten uit te voeren die u leiden door alle hoeken en gaten van de moderne stad. En uiteindelijk naar het Vermiste portret van Vermeer. Echter, de tijd is beperkt, er loopt meer volk rond, en natuurlijk zijn er kapers op de kust! U bent niet alleen op zoek. Gaat het uw team lukken?

 

Neem uzelf onder de loep

In een tocht van 4 uur, leert u uzelf en uw collega’s op een nieuwe manier kennen. Hoe presteert u onder druk? Wat kunt u van elkaar leren? Tijdens deze REALITY GAME bent u op elkaar aangewezen. Kunt u samen de andere teams verslaan? Aan het eind van de middag geeft GAME-leider Hans – zoals hij dat alleen maar kan – mét humor fris van de lever feedback aan de hand van uw foto’s en opdrachten.

Meer over de speurtocht van Hans Castricum vindt u op de site Vermiste Vermeer.

Terugblik op de Challenge

Een week na het avontuur komen we (alle deelnemers of representanten van de teams) nogmaals bijeen voor een nagesprek en terugblik. Hoe hebben de collega’s samengewerkt? Wat hebben wij waargenomen? Wat hebben collega’s en u zelf waargenomen?

GAME-leider Hans en organisatiecoach Dhian Sioe geven samen met u vorm aan dit gesprek. Zij helpen u met het scheppen van het portret van... uzelf. Wat hebben de deelnemers gezien? Wat zagen de toeschouwers? Wat zagen de challenge-leider en de organisatiecoach. Een tweede, verstopt portret kan zomaar verschijnen onder de olielagen van de Vermiste Vermeer.

Het beeld over hoe u in de praktijk werkelijk samenwerkt, is een tweede uitkomst van deze REALITY GAME. Het zegt iets over uw organisatie en de thema’s die er kennelijk toe doen. Daarna is het verder aan u om te kijken of er iets mee gedaan zou moeten worden. In elk geval is nu zichtbaar en bespreekbaar wat veelal op de achtergrond blijft.

Hoe doet u mee?

Deze REALITY GAME zal de deelnemers lang bij blijven. De onthullende zoektocht en gezamenlijke terugblik dagen uw mensen en organisatie echt uit. Wat komt er onder loep tevoorschijn en wat vinden we hier eigenlijk van? Uw organisatie is van harte uitgenodigd om mee te doen. Er is een groep van minimaal 12 mensen nodig, maar meer kan uiteraard ook, tot zelfs 499. Houd er rekening mee dat u een paar uur op de been bent en ook enkele kilometers loopt. Meerdere teamleden zullen moeten beschikken over een smartphone.

Neem contact met ons op voor informatie over de prijs en de planning. De REALITY GAME wordt gehouden in Utrecht. In een andere (grote) stad kan ook.